Xmas Bike 2013 – Voorbereidingen

Posted on Posted in club, xmas bike

Het begint te kriebelen bij de Cameleon bikers, nog een week en onze 4de Xmas Bike staat op het programma. Elk jaar opnieuw een ganse organisatie waar alle clubleden hun steentje bijdragen. Van het zoeken van sponsors en insturen van parcours tot verven van reclameborden en afstemmen met de gemeentes. Jaarlijks heel wat werk dat we met veel plezier doen om jullie een onvergetelijke tocht te bezorgen.

Ook nu was dat niet anders. Zo hebben we een aantal weken geleden onze reclameborden een nieuw likje verf gegeven om ze erna op heel wat plaatsen te laten blinken.

Om jullie nog beter de weg te tonen hebben we dit jaar ook onze eigen pijlen laten maken. Deze moeten jullie veilig naar de eindmeet brengen waar naar jaarlijkse gewoonte een gratis t-shirt is te verkrijgen en voor de eerste 200 deelnemers ook een drinkbus. In onze verwarmde kantine is er natuurlijk ook een gezellige après voorzien met Westmalle dubbel of tripel voor de liefhebbers ;-)!

Tot slot staat uiteraard het parcours centraal! Voorbije zondag zijn we met heel wat clubleden op verkenning gegaan om te bekijken of de ondergrond voldoende berijdbaar is. Deze periode van het jaar is dat niet altijd evident. Ikzelf reed het parcours voor de eerste keer en was zelf aangenaam verrast! Het is een mooie combinatie van ups en downs, bos, veld en weg met de nodige technische stukjes en een leuke unieke passage door het centrum van Geraardsbergen. De ‘die hard’ krijgen hier en daar een leuk alternatief om zich volledig uit te leven 😉 De ondergrond lag er dan ook op de meeste plaatsen meer dan goed bij. Hier en daar een uitschieter maar wat modder mag uiteraard niet ontbreken! Hou onze Facebook pagina in de gaten, daar plaatsen we komende week zeker het volledige parcours voor de gps-gebruikers.

hoogteprofiel

We kijken er naar uit om jullie op 26 december te mogen ontmoeten op onze tocht. Tot dan !!

Dit alles was uiteraard niet mogelijk zonder alle sponsors. Bij deze willen we ze dan ook nogmaals bedanken!

sp_mountainbiking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *